IT Academy

Opleidingspartners

Vijfhart IT Opleidingen

IT Academy & Vijfhart

Sinds een aantal jaar werken we naar volle tevredenheid samen met Vijfhart, door middel van afgekochte strippenkaarten. Dat was een logische keuze, toen duidelijk werd dat UU-medewerkers vaak uit zichzelf de weg naar Vijfhart al wisten te vinden.

Wat bieden ze aan?

Vijfhart heeft een heel divers aanbod aan zowel IT opleidingen die je helpen je ‘harde skills’ te ontwikkelen. Daarnaast hebben ze sinds een aantal jaar  ‘soft skill’aanbod.

Je kunt ondaer andere hieroor bij hen terecht:

Wat kost dat?

Op de website van Vijfhart vind je de prijzen die zij rekenen als je je individueel bij hen aanmeldt. Er staat ook vermeld hoveel dagen de training duurt.

Wat zijn de ervaringen met Vijfhart?

Inmiddels werkt de ITS Academy alweer zo’n 3 jaar naar volle tevredenheid met hen samen. Met name in de IT-opleidingen zijn ze inhoudelijk sterk, professioneel, en het lesgeven gebeurt met aandacht voor de mens die in de klas zit. Gedreven en betrokken, en met solide ervaring in de praktijk.