IT Academy

Opleidingspartners

Capgemini Academy

IT Academy & Caapgemini Academy

Al sinds het begin van de ITS Academy werken we met Capgemini samen om opleidingen voor UU-medewerkers te verzorgen. Dat doen we onder andere door docenten bij hen in te huren en bij ons op locatie voor de klas te zetten. Of door collega’s met specifieke leerdoelen door te verwijzen naar het aanbod op locatie bij Capgemini.

Sinds de Coronamaatregelen bieden zij veel van hun reguliere aanbod ook online aan; de directie ITS heeft bijvoorbeeld naar grote tevredenheid tussen april en juli 2020 gebruik kunnen maken van een All You Can Train aanbod- dat wat zij normaal offline aanbieden, vond nu online plaats. Het was indrukwekkend om te zien hoe in zulke gekke tijden, zij in staat zijn geweest om hun offline trainingen te vertalen naar een online aanbod dat goed uit de verf komt.

Wat bieden ze aan?

Cagemini Academy heeft een breed scala aan trainingen, zowel op het gebied van ‘harde’skills, de Frameworks (denk aan Lean, Agile, DevOps, Scrum, meer meer). Daarnaast bieden ze ook trainingen op het gebied van persoonlijke vaardigheden, zoals Overtuigen met jouw Waarom, Empathisch Luisteren of het Doorzien van gedragspatronen (Reid).

Klik op onderstaand logo om hun complete aanbod te bekijken.

Waarom zou ik voor Capgemini Academy kiezen? 

Ook Capgemini heeft jarenlange ervaring in de zakelijke praktijk, en die ervaring nemen ze mee in de trainingen die ze verzorgen. Ze hebben een professionele aanpak en bieden de lesstof gestructureerd aan. In tijden van Corona en thuiswerken en online-klaslokalen, zijn ze in staat om snel te schakelen en op de ontwikkelingen in te spelen, om toch zo min mgelijk aan kwaliteit in te boeten.