IT Academy

Opleidingspartners

Bakker Computeropleidingen

Wie zijn ze?

Bakker Computer Opleidingen is een professioneel opleidingsbedrijf gespecialiseerd in Nederlands- en Engelstalige Office cursussen. De leiding berust bij de 2 partners, Marianne Bakker en Erik Bakker. Ze verzorgen zowel trainingen op hun locatie in Maarsbergen, als op locatie van de klant.Al sinds de start van de ITS Academy werken wij naar volle tevredenheid met hen samen. Marianne heeft een achtergrond in het voortgezet onderwijs en dat merk je aan haar manier van lesgeven: vol enthousiasme, geduld en met heldere instructies brengt ze je de fijne kneepjes van de Officeprogramma’s bij. Erik regelt de zaken achter de schermen. Naast het zelf lesgeven, werken zij samen met verschillende gekwalificeerde Office-opleiders, zodat we altijd kunnen rekenen op de juiste expertise.

IT Academy & Bakker Computeropleidingen

Sinds de start van de ITS Academy in september 2016 werken we naar volle tevredenheid samen met Bakker. We huren hen in op UU locatie voor het verzorgen van Office trainingen, waarbij in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers de fijne kneepjes van programma’s als Outlook, Word en Excel worden uitgelegd.

Heb je behoefte aan trainingen in Microsoft Office programma’s? 

Dat komt mooi uit. Bakker heeft jarenlang ervaring met Word, Excel, Powerpoint, PowerPivot, Sharepoint, PowerBI, Excel VBA, Teams en MS Project.

Meer weten?

Bezoek dan hun website via https://www.bakkercomputeropleidingen.nl/

Je kunt je hier ook voor hun nieuwsbrief aanmelden, waarin je regelmatig tips krijgt over de Officeproducten, aanbiedingen om gratis webinars te volgen, en meer.