IT Academy

Opleidingspartners

Global Knowledge / Skillsoft

Global Knowledge is een opleider met een breed aanbod cursussen op het gebied van IT en Technologie. Ze hebben kantoren en trainingsfaciliteiten over de hele wereld, en bieden daardoor de mogelijkheid om in meer dan 100 landen online en op locatie deel te nemen aan hun cursusaanbod. In juni 2021 zijn ze gefuseerd met Skillsoft, een andere grote internationale partij. Bij Global Knowledge volg je online, in de Virtual Classroom en in het klaslokaal training. Een combinatie kan natuurlijk ook. Door een wereldwijd partnernetwerk kunnen we aan al je kennisbehoeften voldoen. Bij Global Knowledge heb je keuze uit meer dan 1500 trainingen die je kunt volgen op locaties door het hele land. Je kunt terecht voor technische trainingen, maar ook voor Soft Skills en eindgebruikerstrainingen.

IT Academy & Global Knowledge?

Op het moment van schrijven heeft de IT Academy met Global Knowledge een So Much You Can Learn-samenwerking, waardoor de medewerkers van de directie ITS zich kunnen inschrijven voor het cursusaanbod van Global Knowledge, zonder zich zorgen te maken over opleidingsbudget. We zien dat mensen hierdoor niet alleen cursussen die hen direct verder helpen in hun functie (denk bijvoorbeeld aan bepaalde certificeringen), maar juist ook breder. Met ongeveer 450 trainingen waar men uit kan kiezen bij Global Knowledge, is er voor iedereen wel iets te leren waar men nu, èn straks iets aan heeft.

Het aanbod van Global Knowledge

Met het grootste open rooster van Nederland, heeft Global Knowledge altijd een IT-opleiding die bij je past. Via deze link bekijk je de trainingen met startgarantie.