IT Academy

Opleidingspartners

DataDidact

DataDidact heeft meer dan 25 jaar ervaring in het geven van workshops, presentaties en trainingen. Eigenaars Hans en Marja zijn twee betrokken mensen die graag met ons meedenken om de training te kunnen aanbieden die aansluit bij de doelgroep. Het lesmateriaal is altijd goed verzorgd, met aandacht samengesteld, en wordt regelmatig bijgehouden zodat je bij jouw training uitleg kunt krijgen over de meest recente features.

DataDidact concentreert zich op de programma’s van Office 365 en is al verschillende jaren één van de opleidingspartners van de ITS Academy op het gebied van Office trainingen.

Voorheen op locatie van de UU, nu in Online vorm, maar ook bij hen op locatie, of op huisbezoekbasis, bieden zij heldere lessen met uitleg in klare taal zodat je vol zelfvertrouwen verder aan de slag kunt met de producten van Microsoft Office.

Wil je meer weten over de trainingen van DataDidact, kijk dan ook eens op hun website door op het logo hieronder te klikken.