IT Academy

Over ITS Academy

Wat doen we?

De ITS Academy biedt IT cursussen, training programma’s en workshops voor alle medewerkers van de Universiteit Utrecht, om hen te helpen om de universitaire IT-middelen efficiënter in te zetten bij hun werkzaamheden. Dit kan zijn op het vlak van onderzoek, onderwijs of ondersteunende werkzaamheden.

We bieden cursussen in verschillende categoriën, variërend van praktische workshops waarin concreet aan de slag leert gaan met Word, Excel, Access of bijvoorbeeld iRODS tot meer verdiepende trainingen op het gebied van Lean, PRINCE2 en Agile Projectmanagement. Daarnaast bieden we ook maatwerk aan, toegespitst op de behoefte van je team of afdeling.

Kijk voor het volledige aanbod op de cursuspagina. Aanmelden voor cursussen kan alleen nadat ej bent ingelogd met je Solis-id. Enkele trainingen kunnen ook opengesteld worden voor deelnemers van buiten de UU (iRODS bijvoorbeeld).

Doordat we goede afspraken maken met leveranciers, houden we de prijzen voor ons trainingsaanbod zo laag mogelijk.

Initiatiefnemer

De ITS Academy is een initiatief van de directie Information and Technology Services (ITS) in samenwerking met andere onderdelen van de Universiteit. Het doel is om medewerkers te helpen om optimaal te kunnen presteren.