IT Academy

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie me op de hoogte houden als er nieuw aanbod is?

Ja! Schrijf je in voor updates via het menu boven aan deze site, onder “houd me op de hoogte”.

Wat kan ik doen als ik niet wil wachten tot een training op jullie agenda komt?

Als het gaat om Excel, Word, Outlook: hiervoor kun je terecht bij o.a. Bakker Computeropleidingen, of DataDidact.

Voor andere IT-(gerelateerde) trainingen kun je ook kijken bij het aanbod van onze partners; kijk hiervoor op hun eigen website. Onze opleidingspartners vind je door op deze link te klikken.

Ik wil liever in mijn eigen tijd kunnen leren, bijvoorbeeld met een video. Kan dat?

Ja! We zijn op dit moment aan het experimenteren met het opnemen van videolessen. Heb je een suggestie voor een video, stuur dit dan in via itacademy@uu.nl. We kunnen helaas nog geen uitspraken doen over hoe snel we dan een video klaar hebben voor je; wel helpt je verzoek ons om inzicht te krijgen in waar men behoefte aan heeft. En hoe meer mensen mailen, hoe meer wij weten 🙂

Ik ben ergens goed in, en wil die kennis delen met collega’s. Kan dat via de IT Academy?

JAZEKER! Heel graag zelfs! We moedigen het van harte aan om expertise met je collega;s te delen, en we helpen je hier graag bij. Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van een klassikale training, zodat jij alleen nog maar voor de klas hoeft te gaan staan (zowel virtueel als fysiek op locatie). Of, we helpen je bij het opnemen van een videoles, die we dan publiceren op deze website. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Kan ik ook bij jullie terecht voor e-learnings ?

Ja en nee. We hebben zelf geen e-learnings in het aanbod waarvoor je direct kunt aanmelden, wel kunnen we je doorverwijzen naar één van onze opleidingspartners die deze e-learnings aanbieden. We hebben op dit moment geen prijsafspraken voor e-learnings gemaakt met onze opleidingspartners, dus je kunt ook zelf alvast kijken bij het aanbod van onze opleidingspartners.

Ik krijg een mail van deze website dat ik in kan loggen, maar krijg vervolgens te zien dat ik geen rechten heb. Hoe meld ik me nu aan voor de training?

We maken voor de website gebruik van WordPress. Dat betekent dat je, als je voor de eerste keer inlogt op de site met je Solis-id, je wordt aangemeld als ‘subscriber’ van de site. Het kan dat je hiervan een extra notificatie per mail krijgt, waarin staat dat je account klaar staat. In de mail word je doorgelinkt naar een wordpress-dashboard, waar je te zien krijgt dat je geen toegang hebt. Het zou niet de bedoeling moeten zijn, maar helaas gebeurt het soms toch dat je deze melding krijgt. Sorry voor de verwarring!

Om je aan te melden voor de workshop zelf, keer je terug naar de pagina van de workshop. Onderaan vind je het formulier om je op te geven.

Ik wil jullie helpen om de site beter te maken!

Heel fijn, mail me dan graag op itsacademy@uu.nl!