Logo Utrecht University

ITS Academy

Cursusaanbod

De ITS Academy is er voor jouw leerwensen op het gebied van je IT-skills en meer. Hieronder vind je een overzicht van de trainingen in ons aanbod.

Trainingen op verzoek

Hieronder vind je een overzicht van de cursussen en workshops die we ingepland hebben. Staat jouw cursus er niet tussen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop, en geef je leerwensen door! Je kunt hier ook een training voor je hele team of afdeling aanvragen.

Neem contact met ons op om een training aan te vragen

1
Nov
1 November 2020 00:00 - 23:59

Geef in het onderstaande formulier aaan wekle traing je graag zou willen volgen. Wanneer deze georganiseerd kan worden, krijg je bericht van ons.

Heb je er haast bij? Dan kun je beter een mail sturen naar itsacademy@uu.nl om je trainingsvraag uit te leggen.

 

17
Nov
17 November 2021 09:00 - 12:00

Worstel je ook met een volle inbox? Kom je om in de grote hoeveelheid mails die je elke dag weer te verwerken krijgt, en ben je regelmatig conversaties kwijt? Of zou je simpelweg willen weten hoe je efficiënter gebruik kan maken van de functies die Outlook allemaal te bieden heeft? Meld je dan snel aan!

29
Nov
29 November 2021 10:00 - 17:00

Lean is een werkwijze waarbij alles gericht is op het realiseren van meerwaarde voor klanten. Centraal hierbij staat het verbeteren van alle processen die met dienstverlening of productie te maken hebben.