IT Academy

Veelgestelde vragen

Wat doen jullie met Corona? En wat doet Corona met jullie?

We volgen het beleid van de UU als het gaat om wel/niet op locatie werken. Het devies luidt op dit moment nog steeds dat zoveel mogelijk op afstand gebeurt tenzij niet anders kan. Het uitgangspunt op dit moment (6 jan 2021) is dat alles online aangeboden wordt, met een optie, indien online voor een enkele deelnemer echt niet anders kan (bijvoorbeeld ivm thuissituatie), er op de Uithof een lokaal gereserveerd wordt waarin je kunt deelnemen aan de training, uiteraard zodanig dat je je zoveel aan de coronaregels kunt houden als prettig voor je voelt.

Los van deze nieuwe manieren om ons eigen lesaanbod aan te bieden, zien we ook een verandering in wat we daadwerkelijk organiseren. Veel mensen hebben nu een thuis(werk)situatie waarbij het niet alijd wenselijk of haalbaar is om een hele dag online achter een scherm een training te volgen. Nog los van de manier waarop trainers en leveranciers met deze nieuwe lesmethode omgaan.

Daarom probeert de ITS Academy om je waar mogelijk en waar nodig, door te verwijzen naar de juiste leveranciers, zodat jij de training kan volgen die jij wil, op het moment en de manier dat het jou uitkomt. De ITS Academy zorgt er graag voor dat jij de trainingen kunt volgen die je nodig hebt, of dat nu met UU-collega’s in een door ons georganiseerde (virtuele) klas is of in het open rooster van andere partijen. Het voordeel hiervan is dat je vaak zelf het moment kan kiezen dat je de training volgt; veel opleidingspartijen bieden nu ook een avond-trainig aan (dus ipv 2 volle dagen, 3 avonden oid). Informeer naar de opties!

Kunnen jullie me op de hoogte houden als er nieuw aanbod is?

Ja! Schrijf je in voor updates via het menu boven aan deze site, onder “houd me op de hoogte”.

Wat moet ik doen als ik echt heel graag zelf nu al een cursus wil volgen?

Excel, Word, Outlook: hiervoor kun je terecht bij Bakker Computeropleidingen, of DataDidact.

Voor meerdaagse trainingen kun je ook kijken bij het aanbod van onze partners;

Ik hoor iedereen over Lean, doen jullie dat ook?

Jazeker! We hebben afspraken met een leverancier hierover gemaakt. Wil je met je hele team op training? Nog beter. Mail naar itsacademy@uu.nl met de volgende informatie:

  • groepsgrootte
  • afdeling/organisatieonderdeel
  • gewenste planning

Kan ik ook trainingen via een e-learning bij jullie doen?

Ligt eraan waarin je je wilt certificeren. We hebben afspraken met leveranciers die ook online trainingen aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden via itsacademy@uu.nl en omschrijf helder je wens; welke training, wanneer, etc.

Ik krijg een mail van deze website dat ik in kan loggen, maar krijg vervolgens te zien dat ik geen rechten heb. Hoe meld ik me nu aan voor de training?

We maken voor de website gebruik van WordPress. Dat betekent dat je, als je voor de eerste keer inlogt op de site met je Solis-id, je wordt aangemeld als ‘subscriber’ van de site. Het kan dat je hiervan een extra notificatie per mail krijgt, waarin staat dat je account klaar staat. In de mail word je doorgelinkt naar een wordpress-dashboard, waar je te zien krijgt dat je geen toegang hebt.

Om je aan te melden voor de workshop zelf, keer je terug naar de pagina van de workshop; onderaan vind je het formulier om je op te geven.

Ik wil jullie helpen om de site beter te maken!

Heel fijn, mail me dan graag op itsacademy@uu.nl