IT Academy

Nieuws

ITS Academy heeft een eigen website!

Welkom!

Zoals je ziet is deze pagina nog volop in ontwikkeling. Sinds 4 oktober 2018 is de ITS de trotse eigenaar van deze website, waarmee het voor medewerkers van de UU een stuk makkelijker zal worden om op de hoogte te blijven van activiteiten van de ITS Academy. Vooral aan de achterkant wordt het voor mij (Laura) veel makkelijker om cursussen te beheren, deelnemers te informeren, en andere administratie af te handelen. Dit zorgt ervoor dat er meer tijd vrijkomt om te werken aan de groei van de Academy, zodat we nog meer relevante cursussen kunnen aanbieden aan alle medewerkers van de Universiteit.

Wat je kunt verwachten:

  • al ons aanbod overzichtelijk in de agenda
  • inloggen met je Solis-id zodat aanmelden voor worshops eenvoudiger wordt
  • makkelijk je eigen cursusinschrijvingen beheren
  • betere zoekfunctie
  • makkelijker contact met ons opnemen
  • en nog veel meer…

Stay tuned!