IT Academy

Nieuws

ITS Academy en Corona

Zoals de meesten van jullie inmiddels wel gelezen zullen hebben in de officiële berichtgeving vanuit het College van Bestuur, worden alle medewerkers die niet voor berijfskritische zaken op de werkplek hoeven te werken, verzocht om vanuit huis te werken. Aangezien trainingen, hoe leuk en nuttig  ook (zeker als ze gaan over het gebruik van software om online samenwerking gemakkelijker te maken!), niet worden gezien als een ‘bedrijfskritische’ activiteit, zullen alle trainingen die tussen nu en 31 maart op de planning staan, op een later moment worden ingehaald.

In de tussentijd houden ook wij de nieuwsgeving in de gaten, en kijken we naar de mogelijkheden van wat er wél kan.

Indien je tussen nu en 6 april bij ons een training had zullen volgen, nemen we persoonlijk contact met je op.

Voor wie snel meer behoefte heeft aan meer informatie over het online samenwerken via Teams en andere Office 365 tools die de UU aanbiedt, kan ik de tutorials van het (engelstalige) YouTubekanaal van Microsoft Office 365 van harte aanbevelen.

We wensen jullie veel gezondheid en online leerplezier toe!

Hartelijke groeten,

ITS Academy