IT Academy

Nieuws

Locaties van Hybride trainingen

Beste ITS Academy bezoekers,

Sinds een aantal weken zijn we weer meer bij elkaar te vinden. Wat hebben we elkaar gemist! De eerste trainingen van het Academisch jaar zijn alweer gegeven, en we hebben daarbij mooi in kunnen spelen op de verschillende wensen van deelnemers. De één geeft de voorkeur aan deelnemen op afstand via Teams, de anders schuift liever aan op locatie in één van de nieuwe hybride vergaderruimtes.

Keuze bij inschrijving

Om dit zo makkelijk mogelijk te organiseren, kun je bij je aanmelding kiezen voor een Online ticket, of een Offline ticket. Op basis hiervan kan ik beter inschatten hoe groot de ruimte moet zijn om het aatal offline mensen te herbergen. Wil je toch liever ruilen van locatie? Geen probleem! Laat het graag wel bijtijds weten. Dan zorg ik ervoor dat de docent niet naar een lege zaal komt, en/of dat iedereen een zitplaats heeft 🙂

Bevestiging per email laat (nog) niet alle informatie zien

Wanneer je de aanmelding voltooit, krijg je per mail een automatische mail ter bevestiging van je aanmelding.Normaal gesproken staat in deze mail, als reminder, de locatie van de training vermeld. Omdat ik per cursus slechts 1 locatie kan aangeven (fysiek of online), kan het zijn dat de locatieinformatie in je bevestigingsmail niet overeenkomt met het ticket wat je geselecteerd hebt. Dat geldt ook voor de reminder die een week voorafgaand aan de training verzonden wordt.

Ik werk nog aan een oplossing om dit toch zo duidelijk mogelijk weer te geven.

Krijg je niet direct (binnen een paar minuten) een bevestigingsmail? Het kan zijn dat je aanmelding niet goed doorgekomen is. Om te voorkomen dat je cruciale informatie mist over je training, kun je het beste contact met me opnemen.

 

Veel plezier bij je volgende trainig!