IT Academy

Nieuws

Hoe werkt deze website?

Ik krijg een mail van deze website dat ik in kan loggen, maar krijg vervolgens te zien dat ik geen rechten heb. Hoe meld ik me nu aan voor de training?

We maken voor de website gebruik van WordPress. Dat betekent dat je, als je voor de eerste keer inlogt op de site met je Solis-id, je wordt aangemeld als ‘subscriber’ van de site. Het kan dat je hiervan een extra notificatie per mail krijgt, waarin staat dat je account klaar staat. In de mail wordt je doorgelinkt naar een wordpress-dashboard, waar je te zien krijgt dat je geen toegang hebt. Dit kan nogal verwarrend zijn.

Om je aan te melden voor de workshop zelf, keer je terug naar de pagina van de workshop; onderaan vind je het formulier om je op te geven.

Je vindt de workshops door terug te keren naar ITS Academy Cursusaanbod .